Karakteristike proizvoda:
NAN Complete Comfort svojom jedinstvenom kombinacijom sastojaka pomaže u regulisanju gastrointestinalnih poremećaja (regurgitacija, zatvor, kolike).Proizvod sadrži proteine surutke kravljeg mleka.
Kontraindikacije: NAN Complete Comfort se ne preporučuje u sllučaju alergije na proteine kravljeg mleka, intolerancije na laktozu, galaktozemije ili malapsorpcije glukoza-galaktoza. Proizvod nije za za parenteralnu upotrebu.
Sastojci: laktoza, biljna ulja (suncokretovo ulje bogato oleinskom kiselinom, kokosovo, repičino ulje sa sniženim sadržajem eruka kiseline, suncokretovo ulje), krompirov skrob, oligosaharidi (galakto- oligosaharidi, frukto-oligosaharidi), izolat hidrolizovanih proteina surutke, koncentrat hidrolizovanih proteina surutke, minerali [ kalijum citrat, kalcijum glicerofosfat, magnezijum hlorid, kalcijum fosfat, kalcijum hlorid, natrijum hlorid, gvožđe (II)- sulfat, cink sulfat, bakar (II)- sulfat, mangan sulfat, kalijum jodid, natrijum selenat)], riblje ulje, amino kiseline (L-arginin, L-histidin, L-tirozin), holin bitartarat, ulje iz Mortierella alpina, regulator kiselosti: limunska kiselina, vitamini [C (natrijum L-askorbat), E (D,L -α tokoferil acetat), niacin (nikotinamid), pantotenska kiselina (kalcijum D-pantotenat), A (retinil acetat), B1 (tiamin mononitrat), B2 (riboflavin), B6 (piridoksin hidorhlorid), folat (folna kiselina), K (filohinon), D (holekalciferol), D-biotin, B12 (cijanokobalamin)], kultura Lactobacillus reuteri#, taurin, inozitol, nukleotidi (cistidin 5\'-monofosfat, uridin 5\'-monofosfat, adenozin 5\'-monofosfat, guanozin 5\'-monofosfat), L-karnitin. #kultura Lactobacillus reuteri DSM17938 po licenci BioGaia AB. Količina Lactobacillus reuteri kulture min 8,9x10⁵ cfu/g.
Nestle Nan Comfort 400 gr, 0m+ | |
Brend | Nestle |
Uzrast |
|
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.